آخرین جزئیات جدید از لایحه عفاف و حجاب

ساخت وبلاگ

جزئیات جدیدی از لایحه عفاف و حجاب

روح حاکم بر لایحه عفاف و حجاب این است که در وهله اول با سرکرده‌های بی و بندباری و مروج برهنگی و کشف حجاب و کسانی که با ارتباطات خارجی و به صورت سازمان یافته اقدام به ترویج برهنگی در جامعه می‌کنند برخورد شود؛ همچنین در این لایحه با وارد کنندگان لباس‌های ناهنجار و فروشگاه‌های مروج بی حجابی و برهنگی مجازاتی پیش بینی شده است.

شهدای ایران:سرویس فرهنگی /عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، جزئیات جدیدی از لایحه عفاف حجاب را تشریح کرد.

امیرحسین بانکی پور عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، درباره برخی ابهامات مطرح شده نسبت به لایحه عفاف و حجاب اظهارکرد: در هفته‌های گذشته ابهامات و شبهات زیادی درباره لایحه عفاف و حجاب مطرح شد که اصلی‌ترین آن موضوع ممنوعیت کاشت ناخن و اجباری شدن چادر در دانشگاه‌ها بود. این موضوع درحالی است که هیچ‌گونه پیشنهاد و یا طرح بحثی درباره این مسائل نشده است.

وی افزود: این دست از شبهات به طور معمول از سوی جریانات و افرادی مطرح می‌شود که با اصل موضوع عفاف و حجاب مشکل دارند تا اذهان عمومی را مورد خدشه قرار دهند و امنیت روانی جامعه را بهم بریزند. مجلس شورای اسلامی خوشبختانه بسیار منطقی به این موضوع ورود پیدا کرده است و طرحی که درحال حاضر آماده شده، برآیند نظر صاحب نظران و عقلاست تا راهکاری برای شرایط فعلی اندیشیده شود که علاوه بر حفظ اصالت حجاب و جلوگیری از ساختار شکنی، جامعه دچار تنش نشود.

بانکی پور ادامه داد: روح حاکم بر لایحه عفاف و حجاب این است که در وهله اول با سرکرده‌های بی و بندباری و مروج برهنگی و کشف حجاب و کسانی که با ارتباطات خارجی و به صورت سازمان یافته اقدام به ترویج برهنگی در جامعه می‌کنند برخورد شود؛ همچنین در این لایحه با وارد کنندگان لباس‌های ناهنجار و فروشگاه‌های مروج بی حجابی و برهنگی مجازاتی پیش بینی شده است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در لایحه عفاف و حجاب برای افرادی که مروج برهنگی باشند و یا در سطح جامعه کشف حجاب کنند، جریمه‌هایی پیش بینی شده است که توسط نیروی انتظامی انجام می‌شود. این جریمه مبلغی بازدارنده است که بیش از یک میلیون تومان خواهد بود و نسبت به افراد اعمال می‌شود.

بانکی پور درباره کارکرد گشت‌های امنیت اخلاقی در لایحه جدید عفاف و حجاب گفت: در این لایحه، کارکرد گشت‌های امنیت اخلاقی دیگر همانند گذشته نخواهد بود و مواجه فیزیکی به حداقلی‌ترین میزان ممکن می‌رسد چرا که بیشتر فرآیند جریمه متخلفان به صورت هوشمند انجام می‌شود. برخورد فیزیکی بین متخلفان و ضابطان قضایی صرفا در دو مورد انجام خواهد شد که آن هم در مواجهه با برهنگی و تعرض و توهین به بانوان محجبه صورت می‌گیرد. در این چنین مواردی ضابط قضایی باید اقدام به دستگیری فرد متخلف کند.

وی خاطرنشان کرد: در لایحه عفاف و حجاب قدرت فراجا افزایش یافته و هیچکس حق تعرض به پلیس را ندارد زیرا که پلیس نماد امنیت کشور است و در این لایحه نسبت به افرادی که بخواهند با پلیس برخورد داشته باشند، جرم انگاری سنگینی پیش بینی شده است.

حقوق جزا وجرمشناسی.ایران اسلامی...
ما را در سایت حقوق جزا وجرمشناسی.ایران اسلامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : djazaa0 بازدید : 36 تاريخ : پنجشنبه 9 شهريور 1402 ساعت: 17:22